Hei! Olen fysioterapeutti ja valmentaja Jari Tapio Rovaniemeltä!

Olen nähnyt kuinka elämäntapoja yritetään muuttaa kuureilla, purkeilla ja pillereillä. Loppujen lopuksi huomataan, ettei mikään muuttunut. Elämäntapamuutos ei tapahdu yhdessä yössä. Kaikki ei aina onnistu yksin ja jokainen meistä tarvitsevatejoskus apua.  Valmentajana olen ymmärtäväinen ja harvinaisen kärsivällinen. Tapoihini ei kuulu moittia ja moralisoida asiakkaitani. En rääkkää tai huuda salilla asiakkailleni. Olen kouluttautunut erittäin paljon ja voin sanoa ymmärtäväni ihmiskehon toimintaa tavallista paremmin. Kanssani olet hyvissä käsissä.


Jari Tapio

Fysioterapeutti, valmentaja ja kouluttaja. Lue lisää minusta klikkaamalla tästä.

Miksi valitsit minut auttamaan elämäntapamuutoksessa?


Virheistä voi oppia .

Olin aina ajatellut, että laihduttaminen on yksinkertaista. Syö vähemmän ja liiku enemmän. Ihmettelin kun niin monet söivät terveellisesti ja liikkuivat, mutta silti paino silti nousi. Tämä herätti minussa kysymyksiä joihin halusin parempia vastauksia. Päätin lähteä etsimään parempia vastauksia ulkomailta alamme parhailta tekijöiltä.

RATKAISU


Kokonaisvaltaisuus

Mitä enemmän luin ja opiskelin, sitä enemmän tulin vakuuttuneeksi siitä, että ihminen on kokonaisuus, jota tulee kohdella sellaisena. Aloin ymmärtää paremmin aivoja, autonomista hermostoa ja ihmisen käytöstä. Ihmettelin kuinka nämä olivat täysin ignoorattuja alallamme. Ymmärsin kuinka stressi vaikuttaa meihin niin kokonaisvaltaisesti, jaksamisesta, aina laihtumiseen, kehitykseen ja palautumiseen.  Ymmärsin, että syö vähemmän ja liiku enemmän ja surkea ohje.

Tiesin löytäneeni jotain uutta ja erilaista.

Kokonaisvaltaisuus - Tavoitteellisuus - Tuloksellisuus

Sovellan elämäntapamuutoksissa samoja perusperiaatteita kuin fysioterapiassani. Jokainen asiakas on yksilö, omine elämänhaasteineen.

Kaikki lähtee elämänhallinnasta. Jos koko elämä on hallitsematonta kaaosta, ei jatkuva riisin ja kanan syöminen tuo onnea.

Elämäntapamuutos ei ole sitä, että joku antaa valmiit ohjeet, joita toteutetaan orjallisesti. Elämäntapamuutos on ymmärtämistä ja oppimista. Se on prosessi, johon kuuluu ylä- ja alamäkiä.

Kaikki lähtee Sinun arvoistasi.

Kuinka paljon Sinä arvostat itseäsi, omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi?

Haluatko elää omien arvojesi mukaan, mutta kaipaat apua?

Haluan auttaa Sinua. Joko aloitetaan?

Tässä muutamia arvosteluja joita olen saanut Facebookissa.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Yhteystiedot

040 145 1131

Voit laittaa viestiä myös Whatsappissa ja tavoitat lisäksi alla olevan palautelomakkeen kautta.

Sähköposti: info (at) kehonhuoltamo.fi

Viihtyisät tilani sijaitsevat Rovaniemen ydinkeskustassa Sampoaukiolla, osoitteessa Koskikatu 18A2. Samassa rakennuksessa on esimerkiksi suklaakahvila ja kultasepänliike. Käynti rakennuksen takaa, ovisummeri 2 ja portaat tai hissi seuraavaan kerrokseen

Auton saat kätevästi parkkiin Sampokeskukseen tai kauppakeskus revontuleen. Myös Jaakonkadulla on maksullisia kadunvarsipaikkoja.

En vastaa puhelimeen jos minulla on asiakas, mutta soitan aina takaisin.

Haluatko tietää sopivatko palveluni juuri Sinulle? Täytä alla oleva lomake ja palaan asiaan.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viestisi (pakollinen)

Roskapostivarmennus